Skip to content
vrijgezellen_wit-30

Actief vrijgezellenfeest vol plezier!

Vrijgezellenuitje Flevoland 

Bijvoorbeeld op survival in Almere

Een survival is een actief vrijgezellenfeest vol plezier. Wil je een meer ontspannen en hilarische survival, met junglebrug en waterswing? Of liever extra uitdagend met pittig low-rope parcours en lastige hindernisbanen? Alles kan. Hier wordt nog lang over nagepraat!

Veel meer outdooractiviteiten 

Naast de survivals kun je kiezen voor een schietworkshop, outdoor games, Expeditie Outdoor, en meer. Ook zijn er uitdagende combinaties van survival met lasergamen of paintball! Kies hieronder jouw vrijgezellenfeest. 

Vrijgezellenfeest eten & drinken

Maak je vrijgezellenfeest compleet met een gezellige borrel, een feestelijke barbecue of steengrillen! Bekijk hier ons menu.

Welk uitje kies jij voor de vrijgezellendag?

 

Vrijgezellenfeest – van uitdagend tot ontspannen!

Outdoorpark SEC Almere organiseert meer dan 30 jaar activiteiten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes, kinderfeeestjes en familie-uitjes. We hebben een breed aanbod van activiteiten; van ontspannen boogschieten tot hardcore door de modder kruipen. Er is voor iedereen wat wils!

We maken ook arrangementen op maat. Leuke combinaties, all-in arrangementen etc. Vragen? Wij helpen graag!

 

Bel 036-5384855 of mail naar info@outdoorparkalmere.nl.

 

Locatie in de natuur

Op ons outdoorpark kan je terecht voor survivals, boerengolf, outdoor games, kanovaren en boogschieten. Horeca met meerdere terrassen, ook overdekt, en aparte zaalhuur is ook mogelijk. De omgeving bestaat uit bos, open veld en water. Het outdoorpark is goed bereikbaar en je kan gratis parkeren.

UITGELICHT

Vergader- en feestlocatie

Naast ontspannende en actieve outdooractiviteiten bieden we ook een unieke locatie in de natuur voor feesten en vergaderingen. 

 

Vergaderen onder een houten overkapping, receptie aan het strand of een feestje in een boshut. En alle horeca die u wenst kunnen wij verzorgen, van een kopje koffie tot een uitgebreid buffet! 

 

Met diverse zaalruimtes en een enthousiast team medewerkers maken wij uw dag onvergetelijk! 

AGENDA-UITJES

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!