Vrijgezellen Lasergame & Survival

Uitje vol uitdaging en plezier

Heerlijk actief
Afwisselend
Uitdagend
Plezier voorop

Afwisselend vrijgezellenuitje

Een leuk programma als je van actie en afwisseling houdt. Twee uur Lasergame en twee uur Survival! Dit vrijgezellenfeest zorgt voor mooie verhalen! 

Je kan het programma zelfs nog uitbreiden, zie hieronder het tabblad “Leuke Extra’s”.

Lekker eten en drinken

Het arrangement kan worden uitgebreid met koffie met gebak, een borrel met hartige hapjes of een heerlijke barbecue. 
In overleg is het mogelijk om eten en/of drinken tussen de twee programmaonderdelen te reserveren in plaats van na afloop.

bekijkook_lichtoranje
vrijgezellen_wit-30

Vrijgezellen Lasergame & Survival

46,50 p.p.

vanaf 16 jaar

4 uur

Min. 6 deelnemers

Spannende Lasergames

Dit arrangement start bij Gladiator Sports in Almere, het grootste paintball- en lasergamepark van Nederland. In een twee uur durend programma ga je verschillende speelvelden langs en speel je diverse leuke games. Lasergames zijn volledig veilig; sensoren registreren als je geraakt wordt – en dan verlies je punten. Op het laserwapen wordt tijdens het spel de score bijgehouden, wat het extra spannend maakt. 

 

Ontspannen met koffie of thee

Het programma gaat verder bij Outdoorpark SEC Survivals Almere. Je wordt ontvangen met koffie of thee en maakt kennis met onze outdoorbegeleider.

Uitdagende survival

In een twee uur durende survival ga je vervolgens de uitdaging aan met junglebruggen, hindernisbanen, camotunnels, boogschieten en andere sportieve onderdelen. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer ontspannen en hilarische survival. 

bar-met-drankjes-Almere-noresize

Vrijgezellenfeest op maat

De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we kunnen het zo pittig of juist ontspannen maken als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. Natuurlijk krijgt de vrijgezel de meeste aandacht!

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Praktische informatie

46,50 p.p.          vanaf 16 jaar           4 uur           Min. 6 deelnemers         

 

De Vrijgezellen Lasergame & Survival bevat 2 uur Lasergame en 2 uur Survival. Het arrangement is inclusief een pauze met koffie/thee.

 

 • 46,50 p.p.

  vanaf 16 jaar

  4 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  De Vrijgezellen Lasergame & Survival bevat 2 uur Lasergame en 2 uur Survival. Het arrangement is inclusief een pauze met koffie/thee.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere vrijgezellenuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!