Skip to content
jeugd-kinderen-30

Kinderfeestjes vol actie en plezier!

Nu scholen en kinderopvang gesloten zijn, willen we gezinnen helpen om leuke activiteiten te kunnen ondernemen. Daarom zijn er twee dingen veranderd:

  • Ouders/verzorgers mogen meedoen met alle jeugd- en kinderactiviteiten;

 

 

Zo kan je als gezin er makkelijker op uit!

 

Wij zorgen ervoor dat er nooit meer dan 50 bezoekers tegelijk in het park aanwezig zijn, en we nemen alle noodzakelijke hygiënemaatregelen.

Actieve uitjes tijdens de lockdown?

Op al onze arrangementen en uitjes is het Corona-protocol van toepassing. Dit betekent dat wij anders werken dan gebruikelijk.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Zie hieronder voor onze groepsactiviteiten, en bekijk de uitjes-agenda voor open inschrijvingen.

Buitensport in tijden van Corona

Op al onze arrangementen en uitjes is het Corona-protocol van toepassing. Dit betekent dat wij soms iets anders werken dan gebruikelijk.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Beleef spetterende uitdagingen en knallende avonturen

Wat een feestje! Beleef avonturen vol actie, grenzen verkennen en heel veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in ons outdoorpark. 

Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden. Vind je het weer toch te slecht, maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie.

 

Kinderfeestje voor iedereen

Plezier staat voorop! De actieve kinderfeestjes zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Zo heeft iedereen plezier!

Wat ga jij met je vrienden en vriendinnen doen?

 

Avontuurlijke kinderfeestjes

Maak er een compleet feestje van en neem gerust taart en kadootjes mee, wij zorgen voor de limonade. Geef bij het boeken even aan ons door als je eerder komt.  
Of kijk op onze pagina Eten & Drinken voor suggesties.

 

Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals

Outdoorpark SEC Almere verzorgt al meer dan 25 jaar bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes, kinderfeestjes en familie-uitjes. Kies je uitje, van ontspannen boogschieten tot hardcore survival. 

 

Leuke Uitjes

Het hele jaar door organiseren we leuke uitjes en evenementen, zoals met Vaderdag, Pasen, Pinksteren en tijdens de schoolvakanties. Bekijk de Uitjes-agenda voor het volledige programma. 

UITGELICHT

Boeren Midgetgolf

Een ontspannen uitje voor het hele gezin!

Boeren Midgetgolf speel je met je eigen groepje en met je eigen materiaal. De golfclub is een stok met daaraan een klomp en het balletje is vervangen door een kleine voetbal.


Beschikbaarheid: elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Slechts € 5,50 per persoon!

AGENDA-UITJES

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!