Skip to content

Fiets, SUP of kano huren

Online reserveren

Fiets huren of kano huren in Almere? 

In Almere zijn prachtige fietstochten te maken en ons outdoorpark is omringd door water zodat je met een kano direct op pad kan naar de mooiste plekjes.

 

Mountainbike, kano, SUP, step 

Een fiets of kano huren is heel eenvoudig en er is veel keus. Een gewone fiets, elektrische fiets, step of tandem, of liever een mountainbike of kinderfiets? Hieronder zie je welke fietsen je kunt huren. Een fiets huren of kano huren kan eenvoudig online.  

 

LET OP: altijd vooraf reserveren! Kom niet zomaar langs, het kan zijn dat wij dan niet aanwezig zijn.

Fietsverhuur-Almere-mountainbike+helm

Mountainbike

Stoere mountainbike voorzien van derailleur. Wij zijn het startpunt van prachtige routes. Lees meer.

Mountainbike inclusief fietshelm huren € 25,00 per dag

kanovaren in Almere

Kano / kayak

Huur een kano en ontdek Almere vanaf het water. Lees meer. Eenpersoons kano/kayak. Kano huren € 11,00 voor 2 uur, € 3,50 extra uur

Tweepersoons-kano-Almere

Kano tweepersoons

Huur een kano en ontdek samen Almere vanaf het water. Lees meer over kanoverhuur. Tweepersoons kano. Kano huren; € 15,00 voor 2 uur.

SUP-huren-Almere

SUP-board

Heel populair in de zomer! Ga Suppen in Almere en ervaar vrijheid en avontuur op het water. SUP huren € 10,- per uur; € 7,50 extra uur.

Fietsverhuur-Almere-damesfiets

Fiets

Stevige fiets met versnelling en handrem.  Extra kleine of grote fiets huren? Geef het door bij je reservering.  Fiets huren € 12,50 per dag.

Fietsverhuur-Almere-kinderfiets

Kinderfiets

Sterke en betrouwbare kinderfiets. Geef leeftijd of lengte door zodat je een passende fiets kunt huren. Kinderfiets huren kost € 11,50 per dag. 

Fietsverhuur-Almere-elektrische-fiets

Elektrische fiets

De E-bike heeft een Shimano middenmotor, prettig stabiel, en een goede accu met een bereik van 75 kilometer. Elektrische fiets huren € 26,50 per dag.

Fietsverhuur-Almere-step

Step

Sportieve steps met handrem. Vanaf het outdoorpark step je zo de natuur in. Geschikt voor personen vanaf 1.30 meter. Step huren € 12,50 per dag. 

Fietsverhuur-Almere-tandem

Tandem

Degelijke tandem, geschikt voor leuke fietstochten in en om Almere. Vanaf ons outdoorpark fiets je zo de bossen in. Tandem huren € 25,00 per dag.

familie op mountainbike

Verhuur voorwaarden

Wil je binnen 3 dagen een fiets of kano huren, neem dan telefonisch contact met ons op.

 

De fiets of kano wordt opgehaald en weer afgeleverd bij Outdoorpark SEC Almere. Bij het ophalen wordt een kopie van je legitimatiebewijs gemaakt. 

 

Het risico van beschadiging, diefstal, verloren gaan of teniet gaan van de fiets of kano is voor rekening en risico van huurder. Het huren en berijden van de fiets en het varen in de kano geschiedt geheel op eigen risico van de huurder. Huurders van een kano moeten allen in het bezit zijn van een zwemdiploma. Minimaal één deelnemer moet ouder dan 18 jaar zijn. 

 

Lees hier alle voorwaarden

Boeken en beschikbaarheid

Met dit formulier kan je minimaal 72 uur van tevoren een fiets, kano of SUP huren.

Wil je op kortere termijn? Bel dan even! 036-5384855