Vrijgezellenfeest Extreme

outdoor voor doorzetters

Extra pittig
Uitdagend
Plezier
Outdoor

Uitdagend vrijgezellenfeest

Voor de echte sportievelingen met een goede conditie. Dit is 4 uur actie. We starten met een uitdagend low-rope-parcours en eindigen met een pittige survival. Tussendoor kun je even bijkomen tijdens een pauze met drankje. 

Eten en drinken

Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet vrijgezellenfeestje van. Gezellig borrelen na afloop of een feestelijke barbecue. Er is veel mogelijk. Kijk op onze pagina eten en drinken voor alle mogelijkheden. 

 

bekijkook_lichtoranje
vrijgezellen_wit-30

Vrijgezellenfeest Extreme

43,05 p.p.

vanaf 16 jaar

4 uur

Min. 6 deelnemers

Herfst en winter

In de herfst en winter wordt de survival aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

 

Low-rope-parcours: een echte uitdaging

Het low-rope parcours begint met een warming up, zodat je soepel de hindernisbaan kan nemen. Onze instructeur geeft je aanwijzingen zodat je alle hindernissen goed kunt nemen. Een low-rope parcours bestaat uit verschillende onderdelen zoals touwbruggen, wiebelende brug en touwnetten op een hoogte van 1 á 2 meter boven de grond.

 

Even bijkomen in de pauze

Na deze inspanning doen we eerst een cooling-down voordat we pauze nemen. In de pauze serveren we een drankje naar keuze en een heerlijke survivalburger.

 

Pittige survival (of iets minder pittig)

Het tweede deel van het Vrijgezellenfeest Extreme bestaat uit een survival op ons outdoorterrein. Ook hier wordt veel van je gevraagd. Je gaat de uitdaging aan met diverse onderdelen, bijvoorbeeld junglebrug, waterswing, camotunnels, kundabaan en boogschieten.

 

Vrijgezellenfeest op maat

De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we kunnen het zo pittig of juist ontspannen maken als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. Natuurlijk krijgt de vrijgezel de meeste aandacht!

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Praktische informatie

43,05 p.p.          vanaf 16 jaar           4 uur           Min. 6 deelnemers         

 

Het Vrijgezellenfeest Extreme is inclusief ontvangst met koffie/thee en een drankje en survivalburger in de pauze.  

 

 • 43,05 p.p.

  vanaf 16 jaar

  4 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  Het Vrijgezellenfeest Extreme is inclusief ontvangst met koffie/thee en een drankje en survivalburger in de pauze.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere vrijgezellenuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!