Workshop Boogschieten Vrijgezellen

Workshop Boogschieten Vrijgezellen

Actief Vrijgezellenfeest

Actief
Ontspannen
Sportief
Gezellig uitje

Actief vrijgezellenfeest

Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is. Onder begeleiding van een deskundig instructeur beoefen je op een verantwoorde manier deze mooie sport op onze boogschietbaan.  Is het weer wat minder? Dan gebruiken we de overdekte boogschietbaan zodat je heerlijk droog staat.

Leuk vrijgezellenfeest

Het is een ontspannen activiteit die voor een brede doelgroep geschikt is. Conditie is niet vereist. Boogschieten is een leuke activiteit voor een vrijgezellendag. Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet vrijgezellenfeestje van. 

Ook goed te combineren met SurvivalKanovaren of Outdoor Games. 

bekijkook_lichtoranje
vrijgezellen_wit-30

Workshop Boogschieten Vrijgezellen

19,95 p.p.

vanaf 16 jaar

1,5 uur

Min. 6 deelnemers

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen met koffie of thee en maakt kennis met de begeleider. Daarna gaan we naar de boogschietbaan. Je krijgt instructies over de veiligheid en leert over de techniek van het handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten.

 

Eerst oefenen, dan een wedstrijdje

Dan ga je zelf aan de slag. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet. Ondertussen geeft de begeleider aanwijzingen en tips. 

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten. 

vrouw schiet met boog uitje Almere

Vrijgezellenfeest op maat

De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we kunnen het zo pittig of juist ontspannen maken als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. Natuurlijk krijgt de vrijgezel de meeste aandacht!

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Praktische informatie

19,95 p.p.          vanaf 16 jaar           1,5 uur           Min. 6 deelnemers         

 

De Workshop Boogschieten Vrijgezellen is inclusief ontvangst met koffie en thee.

 

Bij slecht weer kunnen we terecht bij de overdekte boogschietbaan. Zo blijf je heerlijk droog! Is het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

 

Naast deze groeps-workshop hebben we op gezette tijden de Open Inschrijving Workshop Boogschieten; hiervoor geldt geen minimum groepsgrootte.

 

 • 19,95 p.p.

  vanaf 16 jaar

  1,5 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  De Workshop Boogschieten Vrijgezellen is inclusief ontvangst met koffie en thee.

   

  Bij slecht weer kunnen we terecht bij de overdekte boogschietbaan. Zo blijf je heerlijk droog! Is het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

   

  Naast deze groeps-workshop hebben we op gezette tijden de Open Inschrijving Workshop Boogschieten; hiervoor geldt geen minimum groepsgrootte.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere vrijgezellenuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!