Skip to content

Zaalruimte huren

 

in Almere

 

Zaalruimte huren in Almere

unieke vergader & feestlocatie

Zalen huren: boshut, strandpaviljoen, overdekt terras

Unieke locatie in de natuur

Vergaderen onder een houten overkapping, receptie aan het strand of een feestje in een boshut? Geen probleem. En alle horeca die u wenst kunnen wij verzorgen, van een kopje koffie tot een uitgebreid buffet. 

Zeer centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar. Wij zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, direct naast Almere-stad en beschikken over diverse zaalruimten en een enthousiast team medewerkers. 

 

Zaalruimte met mogelijkheden

Naast een unieke locatie met originele vergader- en feestruimte bieden we ook de mogelijkheid om uw programma af te laten wisselen met ontspannen activiteiten als boogschieten, boerengolf, mountainbiken of outdoor games. 

 

Gezellige bedrijfsborrel

In de koude maanden is de hut sfeervol aangekleed met lampjes en knisperende open haard. Het overdekte terras wordt heerlijk knus verwarmd. De ideale plek om met collega’s terug te blikken op het afgelopen jaar en successen te vieren!

 

Vier een gezellige bedrijfsborrel op een prachtige locatie in Almere. Aangekleed met lekkere hapjes, warme gluhwein, een BBQ of anders! Ook combinaties met activiteiten zijn mogelijk – bijvoorbeeld overdekt boogschieten. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Zaalruimte huren in Almere

De volgende ruimtes zijn voor u beschikbaar: 

Boshut: 60 m2

Pandahut: 50 m2

Houten overkapping: 100 m2

Overdekt strandpaviljoen: ca 300 m2

 

Vanzelfsprekend zijn beamer, tv, flipover en eventueel andere materialen beschikbaar. Wij verzorgen de horeca vanaf een kopje koffie tot en met een uitgebreid buffet.

Strandpaviljoen-avond

Unieke vergaderlocatie

Naast diverse vergader- en feestruimtes beschikt Outdoorpark SEC Almere over een eigen activiteitenpark van 50.000 m2 voor actieve en ontspannende activiteiten. Outdoorpark SEC Almere is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Teambuilding en ontspanning

Vanaf 1994 zijn we actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. We richten ons onder andere op teambuilding, bedrijfsuitjes, en familie-uitjes.

 

Meer informatie? Neem contact op!