Bedrijfsuitje op locatie

Actieve en ontspannen programma’s 

Maatwerk
Plezier
Uitdaging
Ontspanning

Kies je bedrijfsuitje

Van workshop boogschieten tot expeditie Robinson. Hieronder vind je een overzicht van de bedrijfsuitjes die wij op locatie aanbieden. In overleg wordt het programma verder ingevuld. Desgewenst maken we een programma geheel op maat.

Actief en ontspannen uitje

Onze bedrijfsuitjes op locatie zijn actief, maar plezier is minstens zo belangrijk. De activiteiten zijn geschikt voor gemengde groepen die actief bezig willen zijn. Naar wens zijn de activiteiten meer uitdagend of vooral ontspannen.

bekijkook_lichtgroen
bedrijven_wit-30

Bedrijfsuitje op locatie

750,-

in overleg

in overleg

Min. 30 deelnemers

Workshop boogschieten

Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is.
Je krijgt instructie over de veiligheid en leert over de techniek van handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten. Dan ga je zelf aan de slag. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet. Ondertussen geeft de begeleider aanwijzingen en tips. 

We maken het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten. 

Tijdsduur: 2  uur
Prijs: € 950 voor maximaal 30 deelnemers.

vrouw schiet met boog uitje Almere
vuurproef tijdens expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Bij expeditie Robinson gaat het om teambuilding en competitie, waarbij plezier zeker zo belangrijk is. Expeditie Robinson doet een beroep op samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje inspanning en doorzettingsvermogen.

Je gaat in teams de strijd aan in dit avontuurlijke spel! De expeditie vereist een goede  samenwerking. Niet zozeer in kracht, maar wel in praktische vaardigheden, denkvermogen en in tactisch inzicht! Onze spelbegeleiders nemen jou mee op expeditie.

Na een korte introductie starten de uitdagende en speelse proeven. Dit zijn bijvoorbeeld vuur maken, lopende brug, een eetproef, een lastige puzzel en katapult schieten.
Welk team krijgt als eerste de code gekraakt en wie hijst als eerste de vlag?

Tijdsduur: 2,5 uur 
Prijs: € 4500 voor maximaal 100 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Speurtocht met foto’s en spellen

Op een nog af te spreken locatie wordt een speurtocht uitgezet. Het programma stellen we in overleg samen. Daarin verwerken we desgewenst elementen die betrekking hebben op jouw organisatie.

Je speurt aan de hand van foto’s en een kompas en bij ieder nieuw punt staat jouw team een uitdaging te wachten. Bijvoorbeeld een tangram-puzzel, een lopende brug of mikado zijn. Er zijn in totaal tien opdrachten. Met een goede uitvoering verdien je SEC-munten die worden gebruikt om aanwijzingen te kopen. Al kan het slim zijn om extra munten te sparen voor de eindstrijd die wordt gevoerd met alle teams.

Tijdsduur: 2,5  uur
Prijs: € 4500 voor maximaal 100 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Expeditie-Robinson-bedrijfsuitje-noresize
teambuilding op het strand

Teambuilding

Een teambuildingsprogramma is maatwerk. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld? 

Het teambuildingsprogramma is opgebouwd uit verschillende uitdagingen, spellen en opdrachten. Dit kan in de vorm van een competitie worden gedaan of worden voorzien van feedback rondes. 

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 1250 voor maximaal 30 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Spooktocht

Een nog af te spreken locatie, bijvoorbeeld kantoorgebouw, bos of bedrijfshal is veranderd in een enge en spookachtige omgeving. Het is donker en griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen, dreigende geluiden en mysterieuze verschijningen maken de plek onveilig. En jij moet met je collega’s op pad. Durf jij?

Tijdsduur: de wandeling duurt ongeveer 45 minuten; deelnemers starten niet tegelijk
Prijs: € 4500 voor maximaal 80 deelnemers, € 37,50 voor iedere extra deelnemer

twee spoken tijdens spooktocht
samenwerken-bamboe-team-noresize

Workshop Piramide bouwen

Dit is een leuke en toegankelijke activiteit waarbij je niet vies wordt en waarbij weinig lichamelijke inspanning vereist is. De workshop zit vol plezier, samenwerking en onderlinge strijd.

Verschillende teams proberen met bamboestokken een zo hoog mogelijke piramide te bouwen. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt.

De strijd tegen elkaar maakt het spannend: Wie heeft als eerste een bepaalde hoogte gehaald? Welk team werkt het beste samen? Welk team zorgt voor de snelste groei? Welk team bouwt het stevigste fundament? Wie gaat dit winnen?

Tijdsduur: 1 uur
Prijs: € 750 voor maximaal 30 personen, € 17,50 voor iedere extra deelnemer 

Boerengolf

Boerengolf is een speelse variant op het echte golfspel, de club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter. De green is een grasveld met holes die in zo min mogelijk slagen moeten worden gehaald. Onze “caddy” zorgt dat alles soepel verloopt.
Tijdens het parcours kom je leuke uitdagingen tegen waarmee je extra punten kunt verdienen. Welk team gaat dit winnen?

Tijdsduur: 1 uur
Prijs: € 1050 voor maximaal 50 deelnemers

boerengolf-uitje-almere-noresize

Boeken en beschikbaarheid

Vragen over onze bedrijfsuitjes op locatie?

Bel 036-5384855 of stuur een e-mail naar info@outdoorparkalmere.nl.

Wij helpen je graag verder. 

Of kies een van onze andere bedrijfsuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!