Workshop Boogschieten Bedrijfsuitje

Workshop Boogschieten Bedrijfsuitje

Leuk en leerzaam teamuitje

Ontspannen
Actief uitje
Gezellig
Laagdrempelig

Boogschieten bedrijfsuitje

Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is. Onder begeleiding van een deskundig instructeur beoefen je op een verantwoorde manier deze mooie sport op onze boogschietbaan.  Is het weer wat minder? Dan gebruiken we de overdekte boogschietbaan zodat je heerlijk droog staat.

Actief teamuitje 

Het is een ontspannen activiteit die voor een brede doelgroep geschikt is. Conditie is niet vereist. Boogschieten is heel gezellig voor een teamuitje. Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet bedrijfsuitje van. 

Ook goed te combineren met Survival, Boerengolf, Kanovaren of Outdoor Games. 

bekijkook_lichtgroen
bedrijven_wit-30

Workshop Boogschieten Bedrijfsuitje

19,95 p.p.

vanaf 16 jaar

1,5 uur

Min. 6 deelnemers

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen met koffie of thee en maakt kennis met de begeleider. Daarna gaan we naar de boogschietbaan. Je krijgt instructies over de veiligheid en leert over de techniek van het handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten.

 

Eerst oefenen, dan een wedstrijdje

Dan ga je zelf aan de slag. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet. Ondertussen geeft de begeleider aanwijzingen en tips. 

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten. 

vrouw richt op de roos met boogschieten

Bedrijfsuitje op maat

De activiteiten zijn altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we maken het zo pittig of juist zo ontspannen als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. 

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. Maak er een compleet uitje van en breid de dag uit met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Praktische informatie

19,95 p.p.          vanaf 16 jaar           1,5 uur           Min. 6 deelnemers         

 

Het Workshop Boogschieten Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee.

 

Bij slecht weer kunnen we terecht bij de overdekte boogschietbaan. Zo blijf je heerlijk droog! Is het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

 

Naast deze groeps-workshop hebben we op gezette tijden de Open Inschrijving Workshop Boogschieten; hiervoor geldt geen minimum groepsgrootte.

 

 • 19,95 p.p.

  vanaf 16 jaar

  1,5 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  Het Workshop Boogschieten Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee.

   

  Bij slecht weer kunnen we terecht bij de overdekte boogschietbaan. Zo blijf je heerlijk droog! Is het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

   

  Naast deze groeps-workshop hebben we op gezette tijden de Open Inschrijving Workshop Boogschieten; hiervoor geldt geen minimum groepsgrootte.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere bedrijfsuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!