Workshop Schieten Bedrijfsuitje

Handboog, kruisboog, luchtbuks en blaaspijp!

Actief uitje
Ontspannen
Afwisselend
Laagdrempelig

Ontspannen bedrijfsuitje

In de workshop schieten komen verschillende disciplines van de schietsport aan bod: handboog, kruisboog, luchtbuks en blaaspijp.

Je krijgt uitleg over de juiste techniek, de puntentelling en natuurlijk de veiligheid. Na enkele oefenrondjes zijn er originele opdrachten en leuke wedstrijdjes. 

Actief teamuitje 

Het is een ontspannen activiteit die voor een brede doelgroep geschikt is. Conditie is niet vereist. De workshop schieten is heel geschikt voor een teamuitje. Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet bedrijfsuitje van. 

Ook goed te combineren met survival, boerengolf, kanovaren of outdoor games. 

bekijkook_lichtgroen
bedrijven_wit-30

Workshop Schieten Bedrijfsuitje

32,50 p.p.

vanaf 18 jaar

3 uur

Min. 6 deelnemers

Handboog

Je schiet met een klassieke pijl en boog op een schietschijf. Hoe dichter je bij de roos schiet, hoe meer punten je krijgt! De techniek is erg belangrijk; je krijgt instructie in houding, richting, aanspannen en schieten.

 

Kruisboog

De kruisboog werd veel gebruikt in de Middeleeuwen. Deze wordt vanaf de schouder geschoten, net als een geweer. De instructeur legt uit hoe je de boog spant, hoe de veiligheidspal en de richter werken, en wat de juiste houding is voor het beste resultaat.

Luchtbuks

Ook schieten we met een luchtbuks, deze ziet eruit als een geweer. Het is vergelijkbaar met een schiettent op de kermis – maar dan preciezer. Er wordt met kleine loden kogeltjes geschoten op speelse doelen. 

 

Blaaspijp

Tot slot de blaaspijp: een traditioneel wapen voor veel volkeren. We gebruiken korte metalen pijltjes waarmee eerst op een dartboard en daarna op ballonnen wordt geschoten. De holle buis is bijna 1,5 meter lang, zodat je goed kunt richten.

Bedrijfsuitje op maat

De activiteiten zijn altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we maken het zo pittig of juist zo ontspannen als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. 

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. Maak er een compleet uitje van en breid de dag uit met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Man en vrouw schieten met luchtbuks in uitje Flevoland
Praktische informatie

32,50 p.p.          vanaf 18 jaar           3 uur           Min. 6 deelnemers         

 

Het Workshop Schieten Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee en halverwege is er een ontspannen pauze met een drankje naar keuze.

 

 • 32,50 p.p.

  vanaf 18 jaar

  3 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  Het Workshop Schieten Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee en halverwege is er een ontspannen pauze met een drankje naar keuze.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere bedrijfsuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!