Teambuilding

Teambuilding

Inspirerend uitje voor teams 

Actief
Leerzaam
Samenwerken
Ontspannen

Teamuitje met resultaat

Het teambuildingsprogramma stellen we in overleg samen. Natuurlijk is er veel aandacht voor plezier en ontspanning. Er kan ook gewerkt worden aan specifieke thema’s. Zoals samenwerking, communicatie, kennismaking of leiderschap. Met als doel: resultaatgerichte teambuilding in een ontspannen sfeer!

Teambuilding in de natuur

Ons outdoorpark in boswachterij Almeerderhout beschikt over 5 ha natuur en is omgeven door water en bos. Ruimte genoeg voor boogschietbanen, moutainbike parcours, kano-routes, en uitdagingen als lopende brug, vliegend tapijt, junglebrug en waterswing. 
Er is uitgebreide horeca voor een hapje en drankje. 

bekijkook_lichtgroen
bedrijven_wit-30

Teambuilding

26,50 p.p.

vanaf 18 jaar

2 uur

Min. 6 deelnemers

Activiteiten teambuilding

Een teambuildingsprogramma stellen we altijd in overleg samen. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld?  Op basis van deze vragen doen wij een programmavoorstel. 

 

Leuk en uitdagend teamuitje

Het programma is opgebouwd uit verschillende uitdagingen, spellen en opdrachten. Dit kan de vorm krijgen van een competitie of meer gericht zijn op vertrouwen en communicatie.  

 

Teamuitje Outdoor Actief Almere

Feestelijke afsluiting teamuitje

Het arrangement Teambuilding kan worden uitgebreid met eten en drinken, bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Ervaring in bedrijfsuitjes

Met een park van 5 hectare en een eigen strandlocatie, horeca, een team van 40 medewerkers en 25 jaar ervaring kun je erop rekenen dat ook jouw bedrijfsuitje een succes wordt. 
Wij organiseren ook evenementen op locatie

 

Praktische informatie

26,50 p.p.          vanaf 18 jaar          2 uur           Min. 6 deelnemers         

 

Maak er een compleet uitje van en breid het arrangement Teambuilding uit met eten en drinken. Bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

 • 26,50 p.p.

  vanaf 18 jaar

  2 uur

  Min. 6 deelnemers

  Maak er een compleet uitje van en breid het arrangement Teambuilding uit met eten en drinken. Bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. Vraag naar de mogelijkheden. 

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere bedrijfsuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!