Kanotocht Bedrijfsuitje

Kanotocht Bedrijfsuitje

Varend door waterrijk Flevoland 

Mooie natuur
Heerlijk actief
Afwisselend
Ontdek Almere

Bedrijfsuitje op het water

Al varend zie je het landschap en de omgeving op een unieke wijze. Je ontdekt mooie uitzichten en vaart over sprookjesachtige plassen, en je beleeft ook het stadse Almere met haar prachtige skyline. Een actieve tocht vol afwisseling in het waterrijke en mooie Flevoland.

Kanotocht in de natuur

De kanotocht is een leuke en originele manier om de omgeving te verkennen en gezellig actief bezig te zijn. Een gids vaart mee om uitleg te geven en de route te wijzen.
Leuk om te combineren met een drankje of hapje, tijdens de route of na afloop.

bekijkook_lichtgroen
bedrijven_wit-30

Kanotocht Bedrijfsuitje

27,50 p.p.

vanaf 16 jaar

3 uur

Min. 6 deelnemers

Kanovaren bij SEC Almere

Je vaart langs mooie woonboten, speurt naar knaagsporen van bevers, hebt uitzicht op de kasteelruïne en de skyline van Almere-Stad, vaart door een zelfbedieningssluis, en gaat via een kronkelende wetering naar een prachtige plas. Tussendoor zijn er mooie plekken om even aan te meren en te pauzeren, als daar behoefte aan is. Dan ga je weer door een sluisje en keer je langzaam door het groen weer terug naar SEC Almere.

Iedereen krijgt een zwemvest en je kunt een tonnetje huren om te zorgen dat je spullen droog blijven. Een begeleider geeft vooraf instructie en vaart mee. Hij weet de mooie plekjes te vinden en kan je een en ander vertellen over de omgeving.

 

Actief bedrijfsuitje

De kanotocht is een uitdagende activiteit. Je vaart niet stroomafwaarts, dus moet zelf wel wat moeite doen! Voor deelnemers die wat minder sportief zijn kan een 10-persoonskano worden ingezet zodat de krachten worden verdeeld. Of je vaart een aangepaste route: net zo mooi, maar wat minder pittig. Zo heeft iedereen plezier!

kano varen rond Almere Flevoland

Bedrijfsuitje op maat

De activiteiten zijn altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we maken het zo pittig of juist zo ontspannen als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. 

 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. Maak er een compleet uitje van en breid de dag uit met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. Lees meer

Praktische informatie

27,50 p.p.          vanaf 18 jaar           3 uur           Min. 6 deelnemers         

 

Het Kanotocht Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee.

 

 • 27,50 p.p.

  vanaf 18 jaar

  3 uur

  Min. 6 deelnemers

   

  Het Kanotocht Bedrijfsuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee.

   

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere bedrijfsuitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!