Mountainbike Clinic 

Open Inschrijving

Actief
Uitdagend
Sportief
Leerzaam

Mountainbiken in Almere

Wij zijn het startpunt van een prachtig MTB-parcours dwars door de bossen van Almeerderhout. Als trailcenter organiseren we mountainbike clinics voor jong en oud. Een actief uitje met een combinatie van les en avontuur. 

Individuele inschrijving MTB

Altijd al willen leren mountainbiken of juist je techniek verbeteren? In deze MTB clinic ga je met een ervaren instructeur op pad. Je krijgt uitleg en tips en na wat oefenen met bochtjes en klimmen ga je heerlijk crossen door de bossen. 

bekijkook_groen
agenda-uitjes_wit-30

Mountainbike Clinic

Open Inschrijving

17 november 14.00 uur

17,50 p.p.

vanaf 10 jaar

2 uur

Geen minimumaantal

Mountainbike in Almere 

Als iedereen om 14.00 uur gearriveerd is kiezen we de fiets die bij jou past plus een helm. De instructeur geeft uitleg over de fiets en dan gaan we direct het parcours op om te oefenen met remmen, bochtjes nemen, balans houden, klimmen en dalen. Vervolgens is het heerlijk crossen door de bossen afgewisseld met extra tips en een spelletje. 

 

Het hele jaar plezier 

Mountainbiken kan het hele jaar door. Koud zul je het niet snel hebben en een beetje neerslag maakt het parcours extra leuk. Natuurlijk wordt het programma altijd aangepast aan de weersomstandigheden. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

 

  • Mountainbike-clinic-MTB-Almere
  • mountainbike parcours in de natuur van Almere
  • man op mountainbike in het bos
  • mountainbiker in de natuur
familie op mountainbike

MTB parcours in Almere

Outdoorpark SEC Almere is officieel Trailcenter van het mountainbike routenetwerk in Almere. Wij zijn het startpunt van de route en hebben speciale faciliteiten voor mountainbikers. Ook verkopen we MTB vignetten.

 

Zoekt u een leuk uitje? We organiseren wij MTB clinics voor bedrijven en andere groepen, als aparte activiteit of als onderdeel van een uitgebreider arrangement.  

 

Het mountainbike routenetwerk in Almere is 33 km lang en valt onder de verantwoordelijkheid van de Stichting MTB&More. Bekijk het routenetwerk op deze kaart.

Praktische informatie

17,50 p.p.        vanaf 10 jaar        2 uur        Geen minimumaantal

 

De clinic vindt plaats op zondag 17 november en start om 14.00 uur. Trek kleding aan die vies mag worden en tegen een stootje kan. 

 

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere agenda-uitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!