Boeren Midgetgolf

Boeren Midgetgolf

Ontspannen in de natuur

Buitensport tijdens Corona

Ons outdoorpark is groot, de terrassen zijn ruim en fysiek contact is bij de activiteiten niet nodig.
Dit betekent dat er ruimte is om bij ons te genieten van buitensport.

We hebben ons bedrijf opnieuw ingericht en onze werkwijze aangepast zodat we voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Door deze maatregelen kunnen we weer sportieve activiteiten aanbieden.

Vanaf 2 personen
Gezellig
Jong en oud
In de natuur

Buitensport tijdens Corona

Ons outdoorpark is groot, de terrassen zijn ruim en fysiek contact is bij de activiteiten niet nodig.
Dit betekent dat er ruimte is om bij ons te genieten van buitensport; tijdens de lockdown alleen voor kinderen t/m 17 jaar.

We hebben ons bedrijf opnieuw ingericht en onze werkwijze aangepast zodat we voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Door deze maatregelen kunnen we sportieve activiteiten aanbieden.

Boeren Midgetgolf

Erop uit in klein gezelschap? Boeren Midgetgolf speel je met je eigen groepje en met je eigen materiaal. De golfclub is een stok met daaraan een klomp en het balletje is vervangen door een kleine voetbal. 

Ontspannen uitje 

Boeren Midgetgolf is een heel ontspannen uitje, heerlijk in de natuur. Naast het slaan van een goede bal, wordt je ook uitgedaagd met andere speelse opdrachten. Een heerlijk uitje voor jong en oud. 

bekijkook_groen
agenda-uitjes_wit-30

Boeren Midgetgolf

Elk weekend

5,50 p.p.

vanaf 4 jaar

1 uur

Min. 2 deelnemers

Activiteit voor alle leeftijden

Boeren Midgetgolf is een ontspannen activiteit in de buitenlucht. Het is voor elke leeftijd geschikt. Boeren Midgetgolf is leuk om met de hele familie te spelen, maar je kunt ook met zijn tweeën spelen. Iedere baan biedt weer een nieuwe verrassing. Boeren Midgetgolf kan door jong en oud gespeeld worden. 

 

Boeren Midgetgolf uitje

Boeren Midgetgolf is een speelse variant op het echte midgetgolf spel. De club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter. Iedere baan biedt weer een nieuwe verrassing. Boeren Midgetgolf kan door jong en oud gespeeld worden. 

 

Uitje met vrienden of familie

De verschillende banen hebben allemaal een leuke uitdaging. Lukt het om de bal door de looping te spelen? En de bal laten zigzaggen over het parcours, laten balanceren over twee balken, richten en schieten met een katapult? Allemaal uitdagingen die je tegenkomt voordat je de bal in de hole kunt spelen. Wie gaat dit winnen? 

 

Leuke uitjes 

Het hele jaar organiseren wij leuke uitjes. Bijvoorbeeld workshops met open inschrijving, zoals boogschieten en luchtbuks schieten, een spannende expeditie op Vaderdag of een mountainbike clinic. In de schoolvakanties is er iedere dag een ander avontuurlijk uitje voor kinderen om aan mee te doen. En in de zomervakantie organiseren we een vakantiekamp. Kijk eens in onze Uitjes Agenda.

 

Praktische informatie

5,50 p.p.        vanaf 5 jaar        1 uur        2 personen

 

Boeren Midgetgolf is beschikbaar op zaterdag en zondag. Je kunt starten tussen 10:00 en 17:00. Vergeet niet om hieronder een tijd te reserveren!

 

 

Boeken en beschikbaarheid

Of kies een van onze andere agenda-uitjes…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!