Skip to content

Mountainbike huren in Almere

Mountainbike huren in Almere

Wil je een mountainbike huren? Dat kan zolang er nog fietsen beschikbaar zijn!

Verhuur mountainbike voorwaarden

De huurprijs bedraagt € 25 per dag en legitimatie is verplicht. De moutainbike wordt opgehaald en weer afgeleverd bij Outdoorpark SEC Almere.

Het risico van beschadiging, diefstal, verloren gaan of teniet gaan van de mountainbike is voor rekening en risico van huurder. Het huren en berijden van de mountainbike geschiedt geheel op eigen risico van de huurder.

Lees hier alle voorwaarden

MTB-mountainbiken-almere
mountainbike parcours in de natuur van Almere

MTB routes Almere

De MTB-routes en het MTB-Skills Park Almere zijn door middel van uitgepijlde verbindingsroutes met elkaar verbonden en vormen samen een netwerk van in totaal 55 km. Ze zijn ontwikkeld en beheerd door de Stichting MTB&More.

 

Trailcenter en routekaart

Centraal startpunt van de routes is het Trailcenter bij Outdoorpark SEC Almere, Verlaatweg 2 in Almere. Hier kan je aan de kassa ook het MTB-vignet aanschaffen.

 

Klik hier voor een kaartje met alle routes.

 

Stichting MTB&More

MTB&More maakt het mogelijk om te mountainbiken in Almere! Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de mountainbike parcoursen in Almere.

 

Met behulp van vrijwilligers wordt ervoor gezorgd dat o.a. paden begaanbaar blijven, onkruid wordt weggehaald, onveilige situaties worden opgelost en markeringen goed zichtbaar blijven.

 

Bovendien heeft deze fantastische stichting het MTB-Skills Park ontwikkeld, een speciaal oefenterrein voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers.

 

Voor meer informatie: www.mbtmore.nl

 

 

Mountainbiken-Bergherbos-uitje

Boeken en beschikbaarheid

Of kies voor één van onze mountainbike clinics: