Skip to content

 Verantwoord en veilig ondernemen

Outdoorpark SEC Almere

Outdoorpark SEC Almere neemt verantwoordelijkheid

Natuur

De outdooractiviteiten vinden plaats in ons park in boswachterij Almeerderhout in Almere, Flevoland. De programma’s zijn zo opgezet dat er geen schade wordt aangebracht aan de omgeving. Daarnaast dragen wij actief bij aan het onderhoud van het gebied zodat iedereen kan blijven genieten van de natuur.

 

Kwaliteit en veiligheid

Outdoorpark SEC Almere is aangesloten bij de VeBON, de vereniging van buitensport ondernemingen in Nederland. Dit betekent dat wij veilig werken, continu de kwaliteit verbeteren en aandacht besteden aan natuur en milieu. VeBON zet zich in om de buitensport op een hoger plan te brengen. Dit doet zij door strenge toelatingseisen te hanteren, opleidingen aan te bieden, kennis en ervaring te delen en regelmatige controles te doen op het gebied van veiligheid en verantwoorde bedrijfsvoering. 

 

Gecertificeerde veiligheid

Outdoorpark SEC Almere is Tüv-gecertificeerd, dit betekent dat wij voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen voor de buitensport. Lees meer over de veiligheidsnorm.

VeBON leden zijn goed verzekerd. Dit houdt dat wij voor alle deelnemers aan onze activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

 

Outdoorpark SEC Almere is lid van HISWA-RECRON, de vereniging voor recreatieondernemers. Dit betekent dat wij werken aan veiligheid, betrouwbaarheid, kennis en kunde en zekerheid voor jou als onze klant. Je rechten als klant zijn goed geregeld door heldere leveringsvoorwaarden. Zie: Leveringsvoorwaarden Consumenten en Leveringvoorwaarden Zakelijk

Uitdagend, maar veilig

Outdoorpark SEC Almere kiest voor veilige outdooractiviteiten. Bij ons vind je geen extreme uitdagingen of gevaarlijke onderdelen. Wij bieden actieve ontspanning waarbij plezier voorop staat. Een beetje spanning en uitdaging hoort erbij, maar dit zal nooit leiden tot onveilige situaties.

 

Diversiteit

Wij vinden het belangrijk dat iedereen ongeacht een beperking bij SEC Almere terecht kan. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring met specifieke doelgroepen aan.

 

Maatschappelijk betrokken 

Outdoorpark SEC Almere ondersteunt JINC

 

JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom helpt JINC jongeren van 8 tot en met 16 jaar die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 43.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

 

Outdoorpark SEC Almere draagt sinds 2019 financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Wij krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in ons bedrijf. Zo versterken wij onze binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring. 

Team-Refresh-2017-noresize