Introductiedag Outdoor

Introductiedag Outdoor

Actief programma vol plezier!

Buitensport tijdens Corona

Ons outdoorpark is groot, de terrassen zijn ruim en fysiek contact is bij de activiteiten niet nodig.
Dit betekent dat er ruimte is om bij ons te genieten van buitensport.

We hebben ons bedrijf opnieuw ingericht en onze werkwijze aangepast zodat we voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Door deze maatregelen kunnen we weer sportieve activiteiten aanbieden.

Kennismaking
Volop plezier
In de natuur
Samenwerking

Buitensport tijdens Corona

Ons outdoorpark is groot, de terrassen zijn ruim en fysiek contact is bij de activiteiten niet nodig.
Dit betekent dat er ruimte is om bij ons te genieten van buitensport; tijdens de lockdown alleen voor kinderen t/m 17 jaar.

We hebben ons bedrijf opnieuw ingericht en onze werkwijze aangepast zodat we voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Door deze maatregelen kunnen we sportieve activiteiten aanbieden.

Introductiedag op maat

Een introductiedag bij Outdoorpark SEC Almere is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop! In het programma kunnen thema’s worden verwerkt zoals kennismaking of samenwerking.

Introductie vol uitdagingen

Outdoorpark SEC Almere is 5 hectare groot en omgeven door water. Er is zoveel keus aan activiteiten en onderdelen dat we voor iedere groep een geschikt programma kunnen maken.

bekijkook_lichtoranje
scholen_wit-30

Introductiedag Outdoor

16,50 p.p.

12 t/m 21 jaar

3, 4 of 5 uur

Min. 30 deelnemers

Plezier voor iedereen

Voor de introductiedag stellen we een leuk en actief programma samen, met bijvoorbeeld mega-katapult bouwen,  boogschieten, low-rope parcours en junglebruggen. Natuurlijk houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers en de weersomstandigheden. Altijd geldt: winnen is niet het belangrijkste, samen plezier hebben wel!

 

Samenwerken en kennismaking

Op verzoek kan de dag een thema krijgen, zoals kennismaking, uitdaging, ontspanning of teamwork. We kunnen een uitdagend programma maken met bijvoorbeeld een pittig low-rope parcours. Of we voegen extra samenwerkingsopdrachten toe, met onderdelen als vliegend tapijt, spinnenweb en lopende brug. Er is heel veel mogelijk. 

 

Eten en drinken introductiedag

Kom bij van alle actie met wat lekkers te eten of drinken! Voor de pauzes kan je versgebakken patat, hartige snack, frisdrank en een stevige survivalburger bestellen. 
Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. 

 

Uitstekende bereikbaarheid

Outdoorpark SEC Almere is zeer centraal gelegen, dichtbij A6 en A27. Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar.  

 

Praktische informatie

16,50 p.p.          12 t/m 21 jaar           3, 4 of 5 uur           Min. 30 deelnemers         

 

De Introductiedag Outdoor duurt standaard 3 uur. Dat kan worden uitgebreid met 1 of 2 uur extra, voor nog langer plezier!

In dit arrangement is 45 minuten gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Almere aanwezig.

 

We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed. 

 

Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk.

 

 • 16,50 p.p.

  12 t/m 21 jaar

  3, 4 of 5 uur

  Min. 30 deelnemers

   

  De Introductiedag  Outdoor duurt standaard 3 uur. Dat kan worden uitgebreid met 1 of 2 uur extra, voor nog langer plezier!

  In dit arrangement is 45 minuten gereserveerd voor gebruik van de picknickplek, consumpties en het omkleden. Tijdens deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen begeleiders vanuit Outdoorpark SEC Almere aanwezig.

   

  We raden deelnemers aan om oude kleding aan te trekken: je kan makkelijk vlekken of beschadigingen oplopen. Op het terrein zijn kleedtenten waar deelnemers hun tas met schone kleding kunnen neerzetten, zodat daar na afloop kan worden omgekleed.

   

  Begeleiders vanuit school mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties. Je kunt hiervoor consumptiemunten á € 1,75 bestellen. Dit is voordeliger en zo blijven de uitgaven overzichtelijk.

   

Boeken of Offerte

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Vul het formulier vrijblijvend in!

 

Of kies een van onze andere uitjes voor scholen en introductiedagen…

Advies nodig?

Neem contact op!

Joy Both Outdoorpark SEC Almere

Joy Both

Bel: 036-5384855

info@outdoorparkalmere.nl

Outdoorpark SEC Almere

Pal naast de A6 en dichtbij de A27 gelegen,

met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Uitgebreide horeca – van borrel tot barbecue!